Pont én vagyok az az egy az egymillióból-PVNS

Friss topikok

Linkblog

13 órája fekszem...

2011.12.09. 22:10 AtoM

khmmm.. Lassan 1/4 távnál vagyunk, azaz a 400m-es futásból az első százat letudtuk. Ugye itt még volt lelkesedés, lendület. A következő kétszáz még jól fog menni, hiszen, akkor még kitart az állóképesség.Azaz reggelig nem lesz gáz.És talán az alvás is könnyít a dolgon.

De reggel jön a kemény menet :) A harmadik százason ugyanis jön a holtpont. Hiszen a cél még nem látszik, akkor fordulunk csak be a kanyarba, messze lesz az még és az izmok elkezdenek elfáradni :-)

De utána már jön a finish! Az utolsó 100, ami a legfárasztóbb, és az ember kifullad a végére, de az már menni fog. Hisz akkor mindjárt vége...

4*13,5 óra...Két nap, ami egy kicsit több, mert 2*27 óra, azaz 54 óra. Ez azt jelenti, hogy vasárnap délután háromig kell bírni. Huhhh...

Derekam már beszakadt. Ez hosszú menet lesz, de hát a szépségért bármit megtennék :DD

A bejegyzés trackback címe:

https://pvnsforever.blog.hu/api/trackback/id/tr303452260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsüli98 2011.12.10. 17:37:06

Te mióta szereted ennyire a matekot???
süti beállítások módosítása