Pont én vagyok az az egy az egymillióból-PVNS

Friss topikok

Linkblog

Synovectomia - egy kis áltudományosság (18) - második fejezet

2011.06.28. 12:47 AtoM

szar ez a qvva blogg. nem akarja egyben kezelni a cikkemet, így most kettőbe kellett szedni, ami természetesen ront az olvashatóságon és a dramaturgián.. ehh... Szóval kérek mindenkit, hogy először az ELSŐ fejezetet olvassa, majd utána térjen át ide a második fejezetre.

 

Szóval a folytatás (csak úgy érted, ha már előtte olvastad az első fejezetet :-): 

Tehát az előző post utolsó képének magyarázata.

Mint jól látható a két csont igencsak távol áll egymástól. Azaz itt normális esetben szintén minimális résnek kéne lennie.

De nem így van. Ott a vastag burza. (khm. érdemes figyelni az apró szakmai nüanszokra... burza..)

A PVNS, mint kiderült egy tumor fajta, ami csak úgy nő. Normális esetben nem is okoz a felesleges terjeszkedésen felül egyéb komoly károkat (csak a többi szövetnek nem hagy teret a testben és csak ecetes ollóval lehet rajta segíteni :-), de van amikor talán mégis.

Íme:

 

A felső combcsonton kiválóan látható egy fekete hmmm. kör. Nah az egy lik. Kb. 1 forintos nagyságú, vagy valamivel kisebb. Az kérem lehet, hogy a pvns nagy étvágyának, vagy egy gyermekkori cisztának köszönhető. Jelenleg abba a likba PVNS költözött éd ott ugye értelemszerűen nem tud egyszerre csont is lenni (eredeti elképzelés) és PVNS (parazita).

Pár hónap és okosabbak leszünk, hogy az ott így jól van-e, vagy sem. Egyenlőre ez így "természetellenes".

Hát ennyi. Kb. ez az egész most így néz ki, annyi különbséggel, hogy elölről (és belülről) a doktorbácsik szépen megborotválták a térdemet. Azaz úgy is fogalmazhatnék, hogy elölről sikeresen ledörzskefézték a csonthártyát és egyéb területeket.

Amúgy én ezt a mostani műtétet ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor valaki "új" krumpliból kíván krumplipürét készíteni, és meg szeretné hámozni a krumplit. Ugye az kicsit más. Fogja a krumplit, bemártja vízbe, majd egy késsel szépen lekapargatja a krumpli héját. Néhe bele,bele vágva, de alapvetően egész szépen dolgozva. Nah kb. ugyan ez történthetett az én térdemben is.

Meghámozták belülről.

 

A  végére hagytam az igazi csemegét. Sajnos az elmúlt időben felfedeztem, hogy egyre több természetfeletti jelenség történik itt Délegyházán. É. már segítségül hívta a szimbólumokat is, hogy a rontást levegye a házról, de attól tartok nagyobb a baj. Az ördög köztünk él....

A kép címe: "Szellem költözött a térdembe"

 

 

Utóirat : természetesen senki se ebből az okfejtésből próbáljon doktori disszertációt írni. Gyanítom vannak benne baromságok. De hát manapság már mindenki ért mindenhez, így megengedhetem magamnak...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pvnsforever.blog.hu/api/trackback/id/tr743021595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsibá 2011.06.29. 13:14:17

Huh!
Egyszerűen lenyűgöző az aliened! Tiszta X akta! Mondanám, hogy nekem is kell ilyen háziállat, de hazudnék. Egy laikus kérdés: A combcsont feje nem lett ettől törékenyebb? Mármint a lyuktól!

AtoM 2011.06.29. 13:31:38

@julcsibá: de, de aszongyák, hogy ez még nem akkora para...
süti beállítások módosítása