Pont én vagyok az az egy az egymillióból-PVNS

Friss topikok

Linkblog

A mai nap eredménye

2011.12.06. 17:04 AtoM

13.03 van, még várok a főorvos aaszonyra. Rengetegen várnak rá, kb. még 3 ember. Kijött és mondta, hogy mindent megbeszélt a másik főorvos asszonnyal és mehetek haza, de én nem hagytam magam lerázni. Tudok várni..

Szeretném tudni mi ez és hányadán állunk...

Szóval várok...

 

14.15-re bejutottam. Megérte várni.

Dokinéni elmondta, hogy lamer vagyok, mert a 8-9 cm-es valami ami a térdem felett van, az nem igazán pvns, mint inkább az, aminek ott lennie kell. Valami olyan alkatrész, amit ő odavalónak tart. Ezek kívül aggodalmaskodott, hogy a sugár általában 6-8 mm-t tud átvinni és az én leletemen van ennél nagyobb cucc is odaírkálva... De igazándiból nem a pvns aggasztotta (!?), hanem az, hogy a térdcsontomon komoly "erosio" tapasztalható. Ugye ez a legutóbb már a röntgenen felfedezett mind a két oldalon találhat cca. 10-10 mm, azaz 1-1 cm(!) nyi csonthiány! Tehát nem csak lukas a térdemben a csont, hanem két oldalt is hiányzik ugye az az 1-1 cm. Ami ha figyelembe vesszük a méretét elég jól (?!) állok...

Doki néni megnyugtatott, hogy ez nem szokott visszanőni...

Kérdeztem, hogy mi lesz így a "senior" sportkarrieremmel. Nem adott egyértelmű választ, de alapvetően a "Majd meglátjuk mi marad", "Előbb a pvns-t távolítsuk el" az ortodox (gazdasági) orvosi politikát jelentette számomra. Azaz nem akar ígérgetésekbe bocsájtkozni, ami helyes.

DE gyakorlatilag elmondta, hogy esélyes, hogy normális körülmények között (séta stb.), jól fogom tudni használni a térdem, de másra valszleg nem. Többek között azért, mert ha jó sokat izotópoznak, akkor szépen elkopik teljesen a porc (mert ugye nem lesz hónapokig érdemi kenés a térdemben).

Hmmm.. Kaptam már jobb híreket is, persze még mindig nem arról van szó, hogy le kell vágni. Szóval ezek nem rossz hírek, csak hát jelenleg még mindig rohadtul nem látszik, hgoy ennek mikor lesz vége. És hogy lesz -e vége. És hogy mi lesz a vége. Hogy látom a határozatlanságot az orvosok arcán. Ez zavar, nem a pvns odabenn, hisz mondták, hogy lesz még benne.

MINDEN a tervek szerint halad?! :).

A 2012-t is a PVNS bűvöletében tölthetem. WOW! Veri szetiszfájd :(

A bejegyzés trackback címe:

https://pvnsforever.blog.hu/api/trackback/id/tr63442593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsibá 2011.12.08. 15:33:41

Na mi a helyzet? Milyen érzés a sugárzás? Meleg? Fáj?

AtoM 2011.12.09. 16:40:27

meleg, de csak kicsit fáj
süti beállítások módosítása