Pont én vagyok az az egy az egymillióból-PVNS

Friss topikok

Linkblog

Demagógia sokadszor - egy kis politika

2011.12.11. 20:19 AtoM

Nah, eddig bírtam :-) Nemzeti szocialista Laci Bátyámnak eddig bírtam hallgatni a demagógiáját, gondoltam egy kicsit felvilágosítom a valóságról!

Teljes mellszélességgel áll ki szeretett és tisztelt FIDESZ-e mellett, miközben nem veszi észre, hogy mennyi kárt okoztak az elmúlt másfél évben :-)

Szerinte minden a legjobb úton halad, hiszen végre a magyarok külföldön is kapnak állampolgárságot, hiszen ez nekik nagyon fontos. (Szerintem is, de ha épp nincs pénzem kenyeret venni, akkor nem állok neki a szomszédot meghívni ebédre. Prioritás?)

Szerinte támogatni kell a függetlenedésünket, az mindennél fontosabb, azaz csökkentsük az adósságállományunkat a szemét bankokkal szemben és menjen a végtörlesztés. (Az apró tény, hogy kb. 10% tud előtörleszteni, akiknek így a megtakarításai és a környezetük megtakarítása nullázódik, miközben a maradék 90%-nak az árfolyamok megugrása miatt további 20%-al nőtt a hitelállománya teljesen hidegen hagyja.)

Szerinte jó, hogy végre újra állami nyugdíjat fogunk kapni és vesszen az összes kommunista, hogy nem így gondolja. (Az a tény, hogy anno a kommunisták favorizálták a hagyományos modellt, nem nagyon érdekli, és az sem, hogy 1997-ben a FIDESZ is az új nyugdíjrendszer mellett volt.)

Szerinte mindenki bukott a magánnyugdíjakon (És nem zavarja a tény, hogy én pl. a környezetemben egy elégedetlen embert sem hallottam a reálhozam visszafizetésével kapcsolatban.)

Az IMF sztori arról szól, hogy "Ha majd kell, akkor legyen, de most nem kell, mert függetlenek vagyunk"! (Persze az nem zavarja, hogy 3 nappal a könyörgés előtt a Matolcsy még 3 betűs hivatalnak hívta az IMF-et).

Továbbá az IMF-nek mi nem fogunk úgy lefeküdni, mint az a szemét MSZP! Hiszen itt csak egy kis segítség kell, nem megyünk bele akármilyen megállapodásba. (Mondtam neki, hgoy akkor lesz nagy ramazuri, ha nem fekszünk le neki, de mondtam neki, hogy két hónap múlva felhívom...)

Ő úgy érzi, hogy milyen jó, hogy a bankokat a kormány megbünteti és hogy végre valaki kiáll a magyarokért. Hiszen becsüleet, és erkölcs a legfontosabb. (Én is egyetértek vele, de a remek módszerek hatására a hitelek költsége megnőtt, hitelfelvétel nehezebb, a lakosság hitelállománya jelentősen nőtt, a bankok a banki adó költségeit áthárítják, továbbá az árfolyamok jelentős részben ennek a kiszámíthatatlan politikának köszönhetően elszálltak a már említett 20-30%-al. Tőzsdéről nem is beszélve. Kell az a becsület!)

HÁT B***MEG! Az emberek tényleg ennyire megvezethetők? Pedig egy értelmes emberről beszélünk!

 

Feltettem neki a kérdést, hogy ha a kormány annyira a magyarokkal van, akkor miért nem látom ezeket az intézkedésekben? Hiszen én megszívtam a táppénz lecsökkentését, a hitelem megemelkedését, a hitelfelvétel nehézségét, a tőzsde állandó zakóját, elvették és ÁLLAMOSÍTOTTÁK a magánnyugdíjamat (folytassam?).

Persze volt válasz! Majd a gyerekeidnek jó lesz!

Nem vitatkozom vele többet :) Ő jobban tudja! :))

Szomorú, hogy ekkorát fordult a világ. Hisz én is a Fideszre szavaztam. De ez, amit művelnek olyan szinten nyomorba dönt bennünket, és olyan szinten nem hiszek benne (a NAGY magyar Szabadságharcban a csúnya Magyarok ellen összeszövetkezett Kapitalistákkal szemben), hogy már alig várom, hogy visszatérjen a mára már  nem létező rablóbanda MSZP :-) Ennél még az is jobb volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvnsforever.blog.hu/api/trackback/id/tr703456268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsibá 2011.12.12. 07:51:28

Nagyon bátor dolog ilyesmit leírni!!!! A nagytestvér figyel...
süti beállítások módosítása