Pont én vagyok az az egy az egymillióból-PVNS

Friss topikok

Linkblog

v1.7 a falu bi(r)kája

2011.10.31. 12:38 AtoM

Elfogyott a türelmem. Egy méterrel mellettem pöffeszkedik egy kb. 100-110 kilós 175 cm magas, nem csak súlyra, hanem fejformára is a varacskosdisznóhoz hasonlító embernek hívott lény. Nézése néha annyira üres, hogy megrémülök. Azon az ominózus hajnalon is ez aggasztott a legjobban... .Láttam már disznóöléskor, hogy egy disznónak mennyi agya van. Konkrétan semmi. Ez az ember pont úgy tud rád nézni, mint az az állat. Rémisztő az üresség és félelmetes. Ez bármit megtesz, mert nincsenek normái.

Sajnos nem csak külsőségekben, hanem belső motívumaiban is fellelhető felmenő rokonainak minden génmorzsája. Így természetes neki, hogy oda szarik, ahol eszik, abba böfög, amit iszik, ezek itt nem számítanak. Hisz minden egy helyre megy.

 

Ma bejött a két kisebbik varacskosdisznó. Ennek a fajtának a 2. és 3. generációja is. (Hurrá, itt a papa kicsi fiacskája, meg a drága 18 év forma unoka)

Épp ebédeltünk. Volna....

Se nem zavarta őket, hogy bélgázaikat, mint egy alföldi földgázmező berobbantása során szokás, a levegőbe pumpálják, se az nem zavarta őket, hogy evés közben (hátha nem tudok másra figyelni), éppen a drain csövek rejtelmeiről beszéljenek. Mármint nem tudták mi az, de azt tudták, hogy valami cső, amiből folyik a vér és melyik rokonnak hol és milyen testrészét vágták át.

Hát a mocskos q***a annyát ennek a retkes alföldi paraszt bandának. Ezeket még a budakesziben található vadasparkba se zárnám be, hogy a látogatók botokkal bökdöshessék őket, meg fenyőtobozok dobálásával serkentsék őket mozgásra, mert még az is túl jó bánásmód lenne nekik.

Hogy lehet, hogy a föld ennyi állatot hord a hátán, miközben ezek is látszólag ugyan ahhoz a fajhoz tartoznak, amihez mi?

És hogy lehet ettől függetleníteni magamat, amikor pontosan 1 m és 10 cm-re fekszem a disznóóltól? 

Rég láttam ekkora tenyeres talpas falusi vadparasztot! Jól kifogtam! De már csak két nap.....

Mivel róla képet nem tehetek fel, így próbáltam egy hasonló fejet keresni. Ez kicsit soványabb, de a szemét érdemes figyelni, tuti rokonok!!!!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pvnsforever.blog.hu/api/trackback/id/tr133342257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsüli98 2011.10.31. 19:18:54

Nem tudom megnézni a képet :) Asszem ennek most örülök :) A leírásaid így is túlontúl naturalisták. (l. előző komment)
süti beállítások módosítása