Pont én vagyok az az egy az egymillióból-PVNS

Friss topikok

Linkblog

Day 8 - hazamenetel már csak 3-4 nap...

2011.10.29. 16:40 AtoM

Nos, reggel dokibácsi elégedett volt a látottakkal. A tegnapi masszív gyógytorna és az, hogy nem álltam elő újabb problémákkal azt mondatta vele, hogy Day 12-n, vagy Day 13-n kienged a kórházból, jó eséllyel akkor ki is veszi a varratot.

Nos ez azt jelenti, hogy ettől még járni nem fogok tudni, de úgy látja, hogy nem várhatók komplikációk a felépülésben :-) Nagyon jó hír.

 

Továbbá megnyugtattak, hogy ne aggódjak azon, hogy amikor fekvésből felállok, akkor olyan, mintha kiszakítanák a lábam hátulját kb. 10-30 másodpercig, merthogy

"Ez a műtét mélyen a lágy részek között (is) történt, így ez teljesen természetes. Az elkövetkezendő 4-6 hétben ez egy normális reakció"

?!?!!? 4-6 hétben... Már meg sem lepett. Nem kamuzott, hogy ebből 2-3 hónap alatt állok lábra :( De szép lassan mindenhez hozzászokik az ember. Így már nem zavar annyira.

 

Ugyan ezt csinálom a munkámban is. Alapszabály, hogy ha valami céges szintű FÁJDALMAS változtatást be akarsz vezetni, akkor azt kezdd el év elején hirdetni, hogy év végén majd lesz ez, meg az. Mire odaérsz, hogy megcsinálod, addigra már a kutyát sem érdekli és egyszerűen vagy elfogadják, vagy beletörődnek, vagy leszarják, szóval komoly ellenállásba már nem fogsz ütközni :-)))

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pvnsforever.blog.hu/api/trackback/id/tr313338331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása